Telefoonnummer

050608607

E-mail

Frederik@puurwell.be

Openingstijden

Di-Zo: 10AM-23PM

Je hebt tijd voor jezelf verdiend. Verspil geen uren meer met het zoeken naar aanbiedingen. Breng een hele dag in de spa door op een van de drie top locaties van Puurwell. Een voorbeeld van een perfecte dag in de wellness is: Een volledige dag in de spa begint met een stomende sauna. Vervolgens een verfrissende lichaamsscrub en een duik in een houten bubbelbad, alvorens af te sluiten met een rustgevende massage.

Neem een pauze van de dagelijkse sleur. Trakteer uzelf op een dag vol schoonheid en gelukzaligheid in Puurwell. Je verdient het, maar ook voor vrijgezellen wellness zeer interessant! Klik hier!

Of u nu een snelle oppepper wilt of een dag in de watten wilt worden gelegd, boek een behandeling bij Puurwell. Neem een duik in een sprankelend zwembad, train in een ongelooflijk fitnesscentrum, of koel af van de woestijnhitte met een verfrissende duik in een van onze jacuzzi’s. Er is een grote variĆ«teit aan mogelijkheden om een volledige dag te kunnen ontspannen. Alles naar wens van onze klanten.

Vakantie is een dagje naar de spa. Wat is er luxueuzer dan dat?