Telefoonnummer

050608607

E-mail

Frederik@puurwell.be

Openingstijden

Di-Zo: 10AM-23PM

Welkom bij Wellness voor 2, dé specialist in wellnessarrangementen voor 2. Wij hebben het complete overzicht van hotels met walking dinner, beauty & the beast health spa’s, boerderijarrangementen en afslankarrangementen! Onderscheid je van de rest met een origineel en bijzonder arrangement voor jezelf of zakenrelatie. Vraag onze adviseurs om inspiratie en stel uw eigen wellnessarrangement samen.

Energieke wellness arrangementen voor één of twee personen. Geniet van heerlijk eten en drinken, ‘s ochtends een toples fitness, en natuurlijk het ultieme relaxen in de spa van het hotel. Uw wellnessarrangement wordt verzorgd op uw hotelkamer door een professionele wellnessbegeleider, zo hoeft u zich geen zorgen te maken over niets!

Jullie verblijf in een knusse wellness suite voor 2 personen op de eerste verdieping van het hotel. Het arrangement is geheel verzorgd en ook ’s avonds zijn er vele mogelijkheden om ontspannen te dineren of volop te genieten van de animatieprogramma’s. Dankzij de ligging van het hotel kunnen jullie bovendien regelmatig van buiten genieten.