Telefoonnummer

050608607

E-mail

Frederik@puurwell.be

Openingstijden

Di-Zo: 10AM-23PM

Vrijgezellen wellness

Wat is een wellness vrijgezellen?

Een wellness vrijgezellenfeest is een feest dat gericht is op ontspanning en welzijn, waarbij de bruid en haar vriendinnen kunnen genieten van verschillende activiteiten die gericht zijn op het bevorderen van hun gezondheid en welzijn.

Tijdens een wellness vrijgezellenfeest kunnen de bruid en haar vriendinnen bijvoorbeeld genieten van massages, gezichtsbehandelingen, yogalessen, meditatiesessies, sauna’s en andere spa-behandelingen. Dit soort activiteiten zijn bedoeld om stress te verminderen en te ontspannen, zodat de bruid zich kan voorbereiden op haar grote dag.

  • Een feest dat gericht is op ontspanning en welzijn.
  • Bedoeld voor de bruid en haar vriendinnen om te genieten van activiteiten die gericht zijn op het bevorderen van hun gezondheid en welzijn.
  • Activiteiten kunnen massages, gezichtsbehandelingen, yogalessen, meditatiesessies, sauna’s en andere spa-behandelingen omvatten.
  • Ontworpen om stress te verminderen en te ontspannen, zodat de bruid zich kan voorbereiden op haar grote dag.
  • Kan op verschillende locaties plaatsvinden, zoals een spa, een hotel of een wellnesscentrum.

Een wellness vrijgezellenfeest kan op verschillende locaties plaatsvinden, zoals een spa, een hotel of een wellnesscentrum. Het kan ook worden gecombineerd met andere activiteiten zoals een gezonde maaltijd of een gezamenlijke wandeling in de natuur. Het is een geweldige manier om te ontspannen en quality time door te brengen met vriendinnen voordat de bruid in het huwelijksbootje stapt.

Wat kost een wellness vrijgezellen?

Wij bieden standaard 3 formules.

  • 2, 4 of 6 uur gebruik van alle faciliteiten zoals sauna, wellness, ..
  • Cava en warme/ koude hapjes.
  • Water, bier,  fruitsap en kleine versnaperingen
  • Rugmassage voor de vrijgezel 30 minuten

Waarom een wellness vrijgezellenfeest organiseren?

Na een onvergetelijke vrijgezellenavond in het Beierse Woud sta je op het punt om de mooiste meid van de klas te worden. En daar is niets meer dan een heerlijke wellness avond uit bij goed weer op te lossen. Met Nationale Nederlanden weten jullie precies wélk hotel jullie moeten bezoeken voor jullie wellness vrijgezellenavond. Het